17 april 2024

Kalverbrok is belangrijk voor de groei van je kalveren. Lees dit artikel om erachter te komen!

kalverbrok is belangrijk voor de groei van je kalveren. Lees dit artikel om meer te lezen en belangrijke informatie op te doen.

De groei van jouw kalveren is erg belangrijk en groei begint met één ding, goede voeding. Daarom moet je het juiste soort voer aan je kalveren geven om dit mogelijk te maken. Veel mensen gebruiken hooi en vele andere soorten voer, maar wij zullen je iets vertellen dat gemakkelijker en efficiënter is, kalverbrok. Niet alleen dat, soms kan onze dierenvriend een beetje kieskeurig zijn met voedsel, daarom zou het vinden van een smakelijke kalverbrok efficiënter zijn voor hen om te consumeren, omdat het goede geuren heeft die zorgen voor een goede opname. Weet je dat kalveren een 10 keer beter reukvermogen hebben dan de gemiddelde mens? Dat klopt! Geef ze een lekkere geur. Dus, wat voor soort voedingsstoffen hebben kalveren nodig? Goede eiwitten natuurlijk! Vooral die welke gemakkelijk te verteren zijn. In dit artikel vertellen we je over makkelijk verteerbare eiwitten en waarom dat het beste type voer is voor kalveren?

Jouw kalveren zullen beter groeien met kalverbrok!

Dit type kalverenvoer bevat veel eiwitten. Eiwitten hebben kalveren echt nodig om de biologische processen dagelijks in stand te houden. Het helpt ook bij het herstellen van weefsels en het vormen van bloed in de kalveren. Wist je dat babykalveren meer groeien in een korte tijd dan een volwassen kalf en daarom is het echt belangrijk om de juiste voeding voor de kalveren te kiezen als onderdeel van de groei?

Op de 100e dag zal een kalf gemiddeld 4,7 kg meer wegen dan een kalf zonder soja-eiwit in zijn voeding. Daarom is soja-eiwit ook echt belangrijk in de voeding van kalveren. Deze eiwitten vinden hun plaats in lichaamsweefsels zoals de lever en de darmwand, wat verband houdt met de verwerking van voedingsstoffen om aan de behoeften van het lichaam te voldoen. Dit omvat de productie van enzymen en hormonen. Het juiste kalverenvoer zorgt voor celdeling en celherstel. De bouwsteen van een eiwit bevat aminozuren. Er zijn 20 specifieke aminozuren die de kalveren nodig hebben.

Waarom zou je kalverbrok van AR moeten aanschaffen? 

We hebben het gehad over waarom je kalverbrok zou moeten nemen om je kalveren te voeden, maar nu zullen we het hebben over waarom je het van ons zou moeten krijgen! Hier zijn enkele duidelijke voordelen waarom je ons zou moeten kiezen als jouw kalverbrok leverancier:

  1. Onze producten zijn de veiligste die er zijn
  2. Je krijgt zelf gezonde kalveren
  3. Het stimuleert de voedselopname van de kalveren.
  4. Het vergemakkelijkt de spijsvertering en de groei.
  5. Het ruikt lekker, en het is nog lekker ook!

Zoals je hierboven kunt zien, hoef je je geen zorgen te maken als je jouw kalverenvoer bij ons koopt. We verzekeren ook onze kwaliteit, omdat we ervaring hebben met het verkopen van zoveel kalverenvoer aan onze klanten. Nogmaals, voedsel is de bron van hun groei. Daarom, als je wilt dat ze groeien krijg ze de juiste voeding voor hen. Dus, waar wacht je nog op? Ga naar www.arwebshop.nl voor meer informatie over kalvervoeding en andere dierenvoeding. Je vindt gegarandeerd wat je nodig hebt!