17 april 2024
dierenarts in Utrecht

Met onze hond naar de dierenarts in Utrecht

Onze hond moest naar de dierenarts in Utrecht en daarvoor hadden wij al een afspraak gemaakt. Al jaren komen wij bij de Dierenkliniek Hoograven over de vloer. Elke keer wordt onze hond hier goed behandeld. Want hier kijken zij niet alleen naar de klacht, maar naar de hele hond. Onze hond vindt het nooit fijn om hierheen te gaan, maar zodra hij nagekeken is en een koekje krijgt, is hij alles weer vergeten. Deze keer hadden wij een afspraak gemaakt omdat onze hond een rare plek op zijn rug had zitten en hier wilden wij even naar laten kijken.  dierenarts in Utrecht

Een zeer goede dierenarts in Utrecht

Gelukkig was er niets bijzonders te vinden aan de plek op de rug van onze hond. Deze zal over een paar dagen wel weer verdwenen zijn, volgens de arts.

Ben jij ook op zoek naar een goede dierenarts in Utrecht, neem dan contact op met de Dierenkliniek Hoograven.  Dagelijks heb je hier een inloop spreekuur, maar je kan ook een afspraak maken. Deze arts maakt behalve de reguliere behandelingen ook gebruik van alternatieve geneeswijzen, zoals:

  • Homeopathie
  • Acupunctuur
  • Chiropractie

Wil jij meer weten over deze praktijk en de behandelingen, neem dan een kijkje op hun website.