21 mei 2024
hondencursus nabij Den Haag

Hondencursus nabij Den Haag, een goede opvoeding

Hondencursus nabij Den Haag volgen om een goede opvoeding te geven aan jouw huisdier. Wanneer er een pup wordt aangeschaft, dan is deze heel erg speels. Dat is leuk om te zien, maar het is ook belangrijk dat jouw hond goede manieren leert. Het is belangrijk dat hij gehoorzaam is en leert luisteren naar zijn baas. Dit is ook de reden waarom ik onlangs een puppycursus ben gaan volgen met mijn pup. Deze cursus heb ik gevolgd bij: Astrid’s puppyclass in Wassenaar. Deze locatie is makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid om de auto te parkeren.

hondencursus nabij Den Haag

Verschillende soorten voor een hondencursus nabij Den Haag

Toen mijn pup 9 weken oud was, ben ik de cursus gaan volgen. De training wordt spelenderwijs gegeven door goed opgeleide trainers. Ik heb de training ervaren als leuk, plezierig en zeker leerzaam. Mijn hond heeft commando’s geleerd en ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met ongewenst gedrag van mijn hond. De band tussen mij en mijn hond is zeker vertrouwd. Naast een puppytraining kan jij ook terecht voor diverse andere trainingen. Alles trainingen worden afgesloten met een examen. Neem maar eens een kijkje op de website voor meer informatie over de hondencursus nabij Den Haag.