21 mei 2024

De landbouw expert en leverancier van Nederland

Door onze klanten worden wij de landbouw expert van Nederland genoemd. Dit komt omdat wij de meest uitgebreide collectie van Nederland hebben. Maar sinds kort bestellen ook veel belgische klanten bij ons. Door bij ons te bestellen hoef je niet bij verschillende leveranciers langs te gaan. En omdat wij het voor groothandelprijzen kunnen verkopen bespaar je naast tijd ook nog eens geld. Veel onderdelen zijn leverbaar in 24 uur. Dit staat dan ook bij de producten vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan duurt het in de meeste gevallen 5 dagen. Dit is vrij kort voor de maatwerk onderdelen in de agrarische wereld. Dit moet ook want een boer of landbouwer kan niet stil komen te vallen. Staat er iets niet op de webshop dan kun je altijd informeren bij de klantenservice of wij mogelijk het artikel kunnen leveren.

Verleng je aftakas met onze verlengstukken

Je kunt een aftakas verlengen met een aftakas verlengstuk. Het verlengstuk zorgt voor meer afstand tussen de apparaten. Maar we hebben ook nog koppelstukken om verschillende apparaten met elkaar te verbinden. De aftakassen staan altijd vermeld met de juist afmetingen. Bij diverse modellen hebben wij dit zelfs beschreven met de afstand tussen de kruisstukken. Maar bij twijfel raden wij altijd aan om met een van onze medewerkers contact op te nemen. Zij zijn al jarenlang actief in de agrarische sector en hebben dus ook verstand van zaken. Veel klanten bestellen bij ons hun producten pas als het versleten is. Hierdoor hebben ze vaak geen typenummer meer beschikbaar. Maar dat is voor ons geen probleem wij zoeken het graag voor je op.

Comfort tijdens het werken

Het werken op het agrarische land gaat dag en nacht door. Of je nu in de veehouderij werkt of juist in de landbouw. Daarom kun je een trekkerstoel kopen bij mister agri. Deze zijn van hoge kwaliteit en geselecteerd op het dagelijkse gebruik hiervan. Het enige wat jij jezelf hoeft af te vragen is hoe vaak je de tractor gebruikt. Wanneer je deze dagelijks gebruikt dan doe je er verstandig aan om er een te kopen die goed en comfortabel zit. Maar ook moet je aan de bijrijder of eventueel medewerkers denken. Zij maken ook veel gebruik van de tractor. En daarnaast is het verstandig om ook naar de levensduur te kijken. Gebruik je hem niet dagelijks dan zou je een voordelig model kunnen kiezen.

Minitractor onderdelen

Wij hebben het grootste assortiment aan onderdelen voor de minitractor. Neem bijvoorbeeld de topstang minitractor deze is van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een topstang is net als een aftakas een cruciaal onderdeel van de tractor. Over het algemeen wordt de hydraulische topstang het meest verkocht. Deze is namelijk het makkelijkste in gebruik. Maar wij verkopen ook stangen voor een voormontage aan de tractor. En trekpennen gebruik je ook regelmatig dus deze hebben wij ook toegevoegd aan het assortiment.