17 april 2024
hondenschool in Almere

Samen met Max naar de hondenschool in Almere

Vorige week ben ik samen met onze hond naar de hondenschool in Almere gegaan. Max hebben wij nog niet zo heel erg lang en daarom is een cursus hier wel op zijn plaats. Vooral een puppy training is een goede basis om jouw viervoeter te socialiseren. In eerste instantie was ik best wel benieuwd hoe Max het zal gaan doen, maar boven verwachting was hij de beste in de groep. Hij wist als eerste te luisteren naar het commando, ‘ga zitten’ en een pootje geven lukte ook na het zoveelste koekje.  hondenschool in Almere

Naar de hondenschool in Almere

De eerste cursus is bijzonder goed bevallen en heeft Max zijn uiterste best gedaan. Ondertussen kan hij al aardig los lopen en komt meteen naar mij toe als ik hem roep.  Aan het einde van deze cursus krijg je een examen en als hij dit goed doet een certificaat.

We zijn nu een paar maanden later en Max is met vlag en wimpel geslaagd. Wij zijn dan ook aan de tweede training begonnen bij deze hondenschool in Almere.  Eerst even een paar weken rust en dan gaan wij er weer vol tegenaan. Moet wel zeggen dat ik zonder de goede begeleiding nooit zo een brave hond had gehad, als ik nu heb.