21 mei 2024
aquarium onderhoud

Het juiste adres voor aquarium onderhoud

Voor aquarium onderhoud, ben je bij De Houtense Aquariaan aan het juiste adres.  Mijn vader heeft altijd al een mooie, grote, vissenkom in zijn woonkamer staan en hier was hij altijd bijzonder trots op.  Het viel mij de laatste rijd wel op, dat het water vaak troebel was. Als ik dit tegen mijn vader zei, werd hij kwaad. Inmiddels ben ik erachter dat het schoonmaken van deze bak een beetje teveel van het goede werd en daarom heb ik hiervoor een oplossing gezocht en gevonden. Via het internet heb ik nu een bedrijf gevonden die regelmatig langs komt om de vissen te verzorgen.  aquarium onderhoud

Dankzij het aquarium onderhoud, weer een schone bak

Hoewel mijn vader steeds bleef volhouden dat hij zijn vissen goed verzorgde, was hij superblij met de hulp die hij nu kreeg. Een medewerker van De Houtense Aquariaan komt nu één keer per maand langs voor aquarium onderhoud en heeft mijn vader hier geen omkijken meer naar. Hij kan nu weer genieten van zijn vissen en daar is hij heel tevreden over. Je kan nu ook de visjes goed zien en dat is vaak anders geweest. 

Wil jij ook genieten van de goede service die je bij De Houtense Aquariaan kunt krijgen, neem dan contact met hun op.